luni, 22 decembrie 2008

Complotul Antinational - "Celula Comintern" Iliescu-Brucan


Ca urmare a unei propagande desantate si a unei intelegeri limitate a libertatii, electoratul roman a fost inselat, ramanand in continuare imatur si confuz. Vom incerca sa analizam in cateva articole, situatia creata de complotul antinational neocomunist, de dupa 1989, cu intentia de a ajuta la intelegerea corecta a fenomenului de mistificare a libertatii si democratiei in tara.

Caracterul politic cel mai nefast al primilor 15 ani de neocomunism il constituie, fara indoiala, Iliescu. Datorita faptului ca populatia Romaniei, dupa decenii de ocupatie comunista, a fost masiv terorizata, electoratul a fost lipsit de informatii si de cunoastere a lumii politice.

Cu o viclenie insusita la scolile de partid si KGB, desi a afisat un stil de lucru tipic activistilor de partid si o maniera frivola si joviala, totusi Iliescu a fost, se poate spune, un rasfatat al electoratului, mai ales al acelui electorat care se lasa informat dupa ureche, ca lautarii de mahala.

Este admis faptul ca Iliescu a fost o aparitie surprinzatoare in ultima perioada a dictaturii lui Ceausescu. Desi in faza respectiva a acelei perioade nu era in stralucite raporturi cu Dictatorul, sau poate tocmai pentru acest lucru, a reusit sa lanseze zvonul ca ar fi unul din acei care au sanse de a-l inlocui pe Ceausescu, incercandu-se a i se pregati o fatada de "disident", cum de altfel au mai facut si altii. Nu este exclus ca aceste zvonuri sa fi fost parte dintr�un complot la care participau atat el cat si Brucan, ca repezentant al influentei directe a Moscovei.

Acum se stie cu claritate cat de legat a fost el de instructiunile primite dela Moscova, data fiind pozitia lui de "student" in Uniunea Sovietica si, ulterior, cooptarea lui ca agent al KGB. Cert este ca in timpul revoltei populare din Decembrie 1989, Iliescu a aparut in grupul care a pretins ca reprezinta motorul "revolutiei" anticeausiste, pentru ca apoi sa se defineasca ceea ce a fost in realitate toata viata lui politica, adica un activist fara scrupule, fara ca multa lume sa stie ce rol a jucat in realitate si cine l-a impins in pozitia la care ajunsese.


Dupa elementele documentare care exista astazi, destul de stravezii, s�ar putea deduce ca cel mai apropiat de Iliescu in amalgamul acelui complot anticeausist a fost Silviu Brucan, care a reusit sa fie citat in acea misterioasa scrisoare a unui grup de "disidenti" complotisti, scrisoare despre care nu se mai vorbeste in zilele noastre.

O alta verificare a fost facuta si de noi, legata de un document, care a aparut in timpul evenimentelor din Decembrie, intocmit de Mazilu, Declaratie ce urma sa fie prezentat publicului. Cu acea ocazie, pe neasteptate, au aparut Iliescu si Brucan. Acesta din urma a luat brutal din mana lui Mazilu DECLARATIA si el personal, adica Brucan, a facut niste corecturi cu creionul, denaturand total sensul adunarii din Piata Palatului.

S�a dovedit, ulterior ca aceste corecturi corespundeau viziunilor lui Iliescu, conforme cu indicatiile lui Brucan, care a actionat ca un fel de legatura pentru transmiterea unor instructiuni din partea unei puternice influente straine. Asocierea lui Brucan cu Iliescu in acea perioada este un indiciu ca brutalul ideolog al partidului comunist care a fost Brucan, a jucat un rol de "eminenta cenusie" si acest tandem este un factor essential pentru descifrarea unor secrete din acea perioada.

Dar acest aspect constituie numai un punct minor de referinta. Speram ca adevarul nefast va fi descoperit in cercetarile viitoare, care se deruleaza cu viteza melcului in sistemul juridic penal al tarii. In felul acesta se vor elucida multe aspecte care azi par necunoscute. Fara o influenta puternica din afara nu ar fi putut avea aparitia meteorica pe arena politica romaneasca a lui Iliescu, care s-a impus cu destula abilitate in toate zonele prin care a ajuns sa puna mana temporar, dar cu urmari catastrofale, pe conducerea destinelor intregii tari.

Apoi s-a cramponat de putere prin inselaciuni si prin forta brutala si, ironia istoriei, a fost eliminat de la putere chiar de catre propriul sau partid, neocomunist, pe care l-a infiintat si condus, in spiritul educatiei sale comunsite, ca pe propriul sau domeniu. El nu a fost legat nici un moment de interesele nationale, ci a actionat conform atasamentelor sale politice, insusite prin educatia marxista, capatata la Moscova, care urmarea sa formeze cadre de partid servile si devotate idealurilor comuniste de stapanire mondiala a lumii. Privind retrospectiv putem deduce ca Iliescu a activat permanent ca o marioneta moderna manuita si supravegheta din umbra de acel cominternist inversunat si perseverent, Brucan.

Primul efect al unei astfel de educatii a fost anihilarea spiritului de identitate nationala, apoi lichidarea constiintei nationale, a unei culturi si civilizatii specific nationale. Odata cu instalarea dictaturii comuniste s-a trecut la indeplinirea acestor obiective, si in felul acesta educatia comunista nu mai avea in vedere valorile, traditiile, idealurile nationale si consolidarea constiintei nationale, ci pe acelea ale comunismului, pentru a introna domnia mondiala a acestuia.


De aceea nu este nici o surpriza ca, in Decembrie 1989, cand a izbucnit o revolta populara anti-comunista dar neorganizata, celula comunista a lui Iliescu si Silviu Brucan a inselat buna credinta a oamenilor si prin diverse manipulari a dirijat ulterior aceasta revolta pe directia idealurilor comuniste. A creat diverse grupuri si grupulete, a scos din viata politica pe acei care reprezentau vechile partide politice, pe cei care fusesera detinuti politici, cu ani grei de temnite comuniste infioratoare. In fapt, acestia, fostele victime ale terorii comuniste, oameni cu inalte calitati intelectuale si morale, erau indreptatiti sa preia conducerea politica a Tarii, dupa Decembrie 1989. Ei erau aceea care aveau dorinta de refacere a societatii nationale, caci regimul comunist falimentase totalmente.

Dar "celula comintern" de care am vorbit a continuat sa reinvie structurile aparatului marxist, dandu-le o noua, falsa, infatisare. In consecinta toti adevaratii oamenii politici, reprezentativi pentru adevarata Romanie au fost marginalizati de "celula noua" comunista a lui Iliescu, Brucan si sleahta lor anti-romaneasca.

Aceasta celula marxista a masluit alegeri parlamentare, au format partide cu aparente democratice supuse ordinelor si intereselor pesediste, au marginalizat oameni cu pregatiri superioare, care puteau forma guverne valabile, pentru ca nu aveau educatie comunista si, incet, incet, celula politica de factura comunista organizata de Iliescu si tovarasii lui nomenclaturisti au inceput sa acapareze pozitiile cheie in statul roman, prin manevrele de tradare nationala.


Credem ca este timpul de a analiza in amanunt si a demasca aceasta activitate politica morbida care a impins Romania inapoi pe scara istoriei moderne.(SURSA)


Citeste si : Parlamentul si Guvernul Romaniei, marionete ala papusarilor planetari

DEMNITATE

3 comentarii:

nistea spunea...

despre Brucan se zice ca era reptilian. mason cu siguranta era si si Iliescu e mason. un mason nu poate conduce o tara pentru interesele ei. dar daca nu esti mason si nu ai un grup de oameni puternici in spate e practic imposibil sa ajungi intr-o pozitie in care sa te faci auzit.

Anonim spunea...

Este interesant cum dam vina mereu pe rusi. Rusii au fost de vina pentru comunism, ei sunt de vina si acum, in capitalism.

Si asta cand trebuie sa fii orb si surd si in coma profunda de ultim grad sa nu poti percepe ca suntem aserviti Occidentului.

Hai sa recunoastem pe fata. Am scapat de dracu' si am dat de ma-sa!

maria spunea...

interesant articolul